Exposicions i més

Coneixes el Castell?

Aquest estiu, visiteu el Castell de Cornellà de Llobregat.

Els seus usos, la seva arquitectura, les estances més conegudes i també les més oblidades… Si visiteu l’edifici més antic de Cornellà, descobrireu una part molt interessant de la nostra història més antiga.

Segurament, ja hi seran molts els cornellanencs i les cornellanenques que estaran de vacances o a punt d’agafar-les. Si és el vostre cas i esteu una mica avorrits a casa, us proposem apropar-vos pel Castell de Cornellà i conèixer les curiositats de l’edifici més antic que tenim a la nostra localitat.

Precisament, l’Ajuntament acaba de publicar un nou díptic on es mencionen aquestes característiques. Per exemple, sabeu quins han estat els usos d’aquest edifici? Doncs, en un primer moment, tenint en compte que la seva ubicació és el turó més alt de Cornellà, tenien funcions militars, però també agrícoles. I, posteriorment, va ser la residència de l’Adriana Ribes, membre de la família propietària d’aquest recinte.

Una part del díptic nou que s’acaba de publicar.

Si us interessa visitar-lo, heu de saber que està a punt d’agafar vacances, però! El Castell romandrà tancat durant tot l’agost i, per tant, el darrer dia per visitar-lo abans de plegar és el 31 de juliol.

Deixa un comentari