Arts escèniques

Final de Les Nits d’Estiu

Final de les Nits d'Estiu 2023 a Cornellà de Llobregat.

La sessió de ‘Cinema a la fresca’ d’aquesta setmana serà dimecres 26, a les 22 h, a la plaça de Sant Ildefons amb la projecció de ‘El buen patrón’.

Aquesta setmana finalitza la programació Nits d’Estiu 2023 amb tres propostes: cinema a la fresca, el concert líric del Castell i una visita guiada al taller de l’artista Jordi Rocosa.

‘EL BUEN PATRÓN’

Comencem parlant de la darrera sessió de Cinema a la Fresca d’aquesta temporada. Javier Bardem arriba dimecres 26, a la plaça de Sant Ildefons, amb la seva pel·lícula ‘El buen patrón’. És una comèdia-drama espanyola, estrenada el 2021 amb un repartiment estel·lar: a banda de Bardem, a la gran pantalla veurem Manolo Solo i Almudena Amor. Està recomanada per a majors de 12 anys i, com és habitual, començarà a les 22 h.

VISITA AL TALLER DE JORDI ROCOSA

Fotografia del programa ‘La placeta del temps‘, de Jordi Rocosa.

I la darrera activitat de les Nits d’Estiu és la visita al taller de l’artista cornellanenc Jordi Rocosa, previst per divendres 28, a les 18 h, a l’espai cultural La Caldereria.

Aquesta cita també consta d’un taller familiar inspirat en les seves escultures. N’hi ha moltes repartides per tota la ciutat, però potser, de les més conegudes, destaca el seu particular naixement de Nadal, que es col·loca a la plaça de Catalunya, així com els ornaments de les carrosses de Ses Majestats els Reis d’Orient.

Per participar d’aquesta activitat, es va haver d’enviar un correu electrònic a l’adreçada grupstendhal@gmail.com

El termini d’inscripcions ha acabat, però si teniu moltes ganes d’assistir, podeu provar de veure si encara sou a temps! La veritat és que és una activitat molt interessant per conèixer el procés de creació d’obres creatives i artístiques.

26 propostes dins de les Nits d’Estiu 2023

Les Nits d’Estiu finalitzen amb aquesta proposta creativa. La programació va començar l’1 de juliol i en el decurs d’aquest mes, hem pogut gaudir de moltes propostes diferents: quatre sessions de cinema a la fresca, vuit concerts al Castell, dotze concerts a Can Mercader –incloent els vuit concerts del Can Mercader Festival-, actuacions musicals a la plaça de l’Església i a La Caldereria, una nova edició del Sant Ildephon’s Festival i del San Ildesound, a més de comptar amb SAU 30, els guanyadors de la segona edició de La Veu de Cornellà, Roger Padrós i Sant Pol. En definitiva, finalitza un calendari cultural de juliol força ampli i d’una molt alta qualitat. Us ha agradat? Expliqueu en comentaris quina ha estat la vostra activitat preferida!

Afegeix un comentari

Deixa un comentari