Arts escèniques

Gran concert líric, al Castell

Concert líric al Castell de Cornellà de Llobregat, en homenatge a Maria Callas i Victòria dels Àngels.

L’homenatge a les sopranos Victòria dels Àngels i Maria Callas serà dijous 27, a partir de les 22 h i l’entrada és totalment gratuïta.

La programació de les Nits d’Estiu finalitza aquesta setmana, però la recta final és de traca! Una de les grans propostes de cloenda arriba aquest dijous 27, al Castell, amb el concert líric d’homenatge a les grans Victòria dels Àngels i Maria Callas. La cita musical comença a les 22 h i l’entrada és gratuïta.

La soprano Romina Krieger, el pianista, compositor i director d’orquestra Guerassim Voronkov i l’actriu Maria Voronkova retran homenatge a dues de les figures més representatives en l’àmbit operístic del segle passat: Victòria dels Àngels i Maria Callas.

Entre les obres que interpretaran, cal destacar ‘El Cant dels ocells‘, ‘Canción de cuna para dormir a un negrito‘, ‘La Sonnambula: Oh! se una volta sola i ‘Gianni Schicchi: O mio babbino caro‘, de Giacomo Puccini.

Els concerts lírics del Castell són una de les propostes més bucòliques de la programació de juliol a la nostra ciutat. No només per l’escenari, sinó també pel nivell de les artistes convidades. I en aquesta ocasió, estem convençuts que l’actuació no defraudarà el públic assistent.

Amb aquest concert titulat ‘100 anys de Victòria i Maria’, el Castell agafa vacances. Aquest equipament cultural romandrà tancat durant tot el mes d’agost. Pel que fa al Museu Palau Mercader, aquest va agafar vacances el 23 de juliol i romandrà tancat fins al 31 d’agost.

2 Comentaris

Deixa un comentari