Altres Arts escèniques Música Teatre i arts

Cornellà celebra el dia Mundial de la Poesia

Cornellà se suma al Dia Mundial de la Poesia amb diverses activitats programades durant la setmana del 15 al 21 de març. L’acte principal tindrà lloc el diumenge, 21 de març, a partir de les 19h a l’Auditori de Sant Ildefons.

Hi haurà aforament limitat. I les entrades s’hauran de demanar demanant-les al correu cultura@aj-cornella.cat , donant el nom, un telèfon i el número d’invitacions que vol. Serà gratuït.

L’acte comptarà amb l’actuació dels slamers Ona Salvat i Pablowski, la poeta Laia Maldonado, el poeta cornellanenc David Colomera i les cornellanenques Carla Collado, cantautora, i Paula S. Piedad, poeta.

 

Artistes convidats:

Paula S. Piedad (Poeta cornellanenca)

Ha publicat en diverses antologies al 2018. Va ser finalista del Certamen Art Jove de Poesia Salvador Iborra al 2019 i guanyadora del V premi de poesia Miquel Bauçà 2020 amb el poemari Afàsia. Coorganitzaora del certamen.

David Colomera( Actor  i poeta cornellanenc)

Vinculat al teatre de la ciutat des del 1993. Ha publicat dos llibres de poemes, El Deshielo, poemas de desamor y casi amor i El Deshielo 2.0, Lovin’Cornellà.

Pablowski (Artista interdisciplinar)

Treballador de lletres (poeta), pintor, il·lustrador, gravador i slammer. Autor de diferents poemaris.Subcampió de Poetry Slam Hospitalet al 2017, 2018 i 2019, Subcampió del Llobregat Slam Poetry al 2018, i campió al 2019, actual campió de Slam Poetry l’hospitalet i Poetry Slam Barcelona.

Carla Collado (cantautora cornellanenca)

Actualment presentant el seu primer disc “El caos de mi Ciudad”, que barreja diferents estils, des del reggae, el pop i la rumba, fins el rap. Les lletres d’algunes de les seves cançons són pura poesia.

Ona Salvat (Poeta escènica)
Fa poesia escènica. Guanyadora del premi Lletres Joves d’HortaGuinardó al 2016 i editora de la selecció en català de “Liberoamericanas: 140 poetas contemporáneas” al 2018. Va estrenar l’any 2020 l’espectacle “O’varias” amb la companyia Move in Vein. Ha estat campiona del Poetry Slam (slam en anglès a Barcelona).

Laia Maldonado (Poeta)
Finalista en el Concurs Internacional de narrativa de St. Peter’s School Barcelona (2014), finalista del Certamen Art Jove de poesia Salvador Iborra (2019) i premi de poesia Ventura Ametller 2019.

A la Xarxa de Biblioteques les activitats es podran seguir a partir del seu canal de Youtubei d’instragram @bibscornella. Les activitats són les següents:

Dimarts, 16 de març /19h

LECTURA POÈTICA VIRTUAL

“Una cançó i les llambordes del camí”. Amb Xavier Simarro. Dels escrits del llibre “Fràgil” als poemes inèdits que fa temps piquen a la porta.

Dijous, 18 de març /19h

RECITAL POÈTIC

Recital virtual a càrrec de l’Associació Poetes de Cornellà .

Divendres, 19 de març/19h

POETRY SLAM

Dani Orviz, actual campió del món de Poetry Slam, presenta els seus poemes en un format dinàmic, sorprenent i divertit.

 

Deixa un comentari