Arts escèniques Teatre i arts Teatre i dansa

Cayetana Guillén Cuervo i Ayoub El Hilali a l’Auditori amb l’obra ‘Puertas Abiertas’

Dissabte 20 de març, a partir de les 19h. L’Auditori de Cornellà posa en escena l’obra ‘Puertas Abiertas’ protagonitzada per Cayetana Guillén Cuervo i el cornellanenc Ayoub El Hilali

La trama se emmarca a París, una ciutat immersa en el caos. Diverses bombes han esclatat provocant desenes de morts. La ciutat està tancada. El transport públic no funciona. Davant el col·lapse, veïns del centre de la ciutat conviden a casa seva els que han quedat atrapats. Julie també ofereix el seu apartament. Quan obre la porta, es troba amb un jove que l’enfronta als seus prejudicis. Què passa quan la por s’obre pas en les nostres vides? Des de l’exterior, arriben els laments d’una ciutat ferida. A l’interior, se succeeixen els silencis, les confessions, la tendresa inesperada i, també, les mentides. Massa mentides.

Dirigida per Abel Folk reflexiona sobre la por i la violència, però també sobre l’empatia i la capacitat d’enteniment basat en un text que suposa el debut com a dramaturga de la periodista Emma Riverola.

Fitxa artística:

Autora: Emma Riverola

Direcció: Abel Folk

Interpretació: Cayetana Guillén Cuervo i Ayoub El Hilali

Deixa un comentari