Arts escèniques Teatre i arts Teatre i dansa

Dansa per a tota la familia a la Sala Ramon Romagosa

Diumenge, 21 de març, a les 12h a la Sala Ramon Romagosa es podrá gaudir de la posada en escena de la Pocket Ballet Barcelona. Set extractes de grans ballets acompanyats, cadascun, d’una breu explicació audiovisual i dirigits als més petits de la casa i adults neòfits.

Dansa per a tota la família. Set extractes de grans ballets acompanyats, cadascun, d’una breu explicació audiovisual i dirigits als més petits de la casa i adults neòfits. El llac dels cignes, Romeo i Julieta, El Quixot, La Bayadère, La Ventafocs, El trencanous i La Bella Dorment. Una introducció a la dansa clàssica per a nens i adults. Un espectacle divertit, emocionant i educatiu alhora.

PocketBallet BCN és una companyia que pretén acostar amb frescor la dansa clàssica de petit format a tots els públics.

Dissabte, conferències i molt més sobre danses urbanes a l’Auditori de Sant Ildefons

L’altre proposta inclosa en el programa de la Quinzena de a Dansa Metropolitana ens arriba dissabte, a les 19h a l’Auditori de Sant Ildefons. Guille Vidal-Ribas i Javi Casado utilitzen música, audiovisuals, paraula i moviment en viu per oferir una conferència espectacle que busca explicar les danses urbanes en totes les seves dimensions.

Música, audiovisuals, paraula i moviment en viu es combinen en aquesta conferència espectacle que busca explicar les danses urbanes en totes les seves dimensions. Ofereix un discurs dinàmic i accessible per a tots els públics, enriquidor tant per a un públic expert com per a qui vol acostar-se a les danses urbanes.

Transmissions és fruit d’una investigació iniciada per Guille Vidal-Ribas i Javi Casado, que recull el coneixement adquirit durant dues dècades com a ballarins de dansa urbana, i el combina amb informació extreta d’una àmplia base documental i d’entrevistes a figures pioneres i referents nacionals i internacionals en aquest àmbit.

Aquesta activitat serà d’entrada grtuïta amb mesures anticovid i amb reserva prèvia

QUINZENA DE LA DANSA METROPOLITANA

El festival Dansa Metropolitana presenta aquest 2021 la seva quarta edició que se celebrarà del 5 al 21 de març. El festival, un projecte cultural i participatiu de l’àrea metropolitana per fer arribar la dansa a tota la ciutadania, agrupa enguany fins a 10 municipis que han treballat conjuntament, amb el suport de la Diputació de Barcelona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona, en una programació implicada en produccions d’artistes per donar visibilitat al talent local, nacional i internacional.

La nostra ciutat ha estat vinculada a la celebració de la Dansa Metropolitana des de la primera edició, és per això que aquest any seguim donant suport a aquesta disciplina artística amb set espectacles i una conferència-espectacle.

Gratuïtat, aforaments reduïts i reserva d’entrades.

Més de la meitat d’activitats del Dansa Metropolitana 2021 seran gratuïtes. Aquesta edició, però, i degut als protocols de seguretat i prevenció contra la covid-19, els aforaments seran limitats i caldrà fer reserva prèvia per poder assistir-hi. La reserva de les entrades es podrà fer directament a la web www.dansametropolitana.cat o a www.entradescornella.cat.

Podeu trobar tota la programació en AQUEST ENLLAÇ.

Deixa un comentari