Arts escèniques Teatre i arts Teatre i dansa

La sala Ramon Romagosa porta a escena ‘Lo nuestro’, premi Teatre BCN

DISSABTE, 27 DE MARÇ A LES 19.00H/ SALA RAMÓN ROMAGOSA

Eu Manzanares descriu una escena tant tòpica com real. La nit de Cap d’any en una família obrera (humil, no pobre!) que pot ser un canvi radical en la seva vida. Nit de Cap d’Any. Una nit per estar en família i celebrar en harmonia l’arribada d’un nou any. Una nit per fer balanç de l’any que acaba i demanar nous desitjos per al que comença. Però tots podem somiar en gran?  O hi ha qui només pot tenir somnis que càpiguen dins una nou?

Els Guerrero Fernández, una família d’un barri obrer, ja tenen la taula parada, el raïm a punt i la tele posada per veure les campanades. A ritme d’Ana Belén i Victor Manuel, tot està llest per donar la benvinguda a un nou any, on esperen que canviï la seva sort.

‘Lo nuestro’ és una obra que respira veritat, tot és molt de debò, realment sembla que ens hàgim colat al menjador dels Guerrero Fernández i que estiguem vivint amb ells les típiques dinàmiques familiars, els crits, el “nen deixa estar el mòbil”, les discussions d’última hora per decidir a quin canal mirarem les campanades, la mare que sempre et contesta amb frases del tipus “ni però, ni pera”, etc. I aquesta naturalitat és mèrit d’una banda del text, un text d’Eu Manzanares, el primer que estrena al circuit professional, i dels intèrprets, entre els quals, la mateixa Eu Manzanares, que estan sensacionals i que tenen molta complicitat. És una comèdia molt ben escrita, amb crítica social de fons, amb un dilema ètic que ens obliga a pensar com actuaríem nosaltres… i que es pot recomanar a tothom!

Anima’t i compra ja la teva entrada a:

www.entradescornella.cat.

La programació continuarà després de Setmana Santa. COMPRA JA LES TEVES ENTRADES!

I després de Setmana Santa tornaram a omplir-se els escenaris amb la programació del Cornellà Escènica amb espectacles per a tota la família:

Diumenge, 4 d’abril, 12h/Auditori de Sant Ildefons

Mare Terra/Cia. El Príncep Titolau

Dissabte 10 d’abril, 20h/Sala Ramon Romagosa

Maga en concert

 

LA CULTURA ÉS SEGURA!!!

Deixa un comentari