Arts escèniques Petites Teatre i arts Teatre i dansa

Ja a la venda les entrades per a la nova programació del Cornellà Escènica

A Cornellà ho tenim tot a punt per a la nova temporada que veurà la llum a partir del mes de gener. La nova programació aposta per la cultura en directe amb totes les garanties de seguretat i complint en tot moment els aforaments permesos. L’Auditori de Cornellà, la Sala Ramon Romagosa o l’Auditori de Sant Ildefons seran els escenaris que acolliran propostes de teatre, música per a tots els públics, i amb una programació especial per als més petits.

La programació cultural de l’Ajuntament de Cornellà s’adapta a les restriccions actuals d’aforament i horaris causades per la pandèmia de Covid-19. Les activitats culturals es permeten mantenint la sala al 50% de capacitat, i amb horaris avançats respecte de l’habitual, almenys mentre segueixin en vigor les indicacions recollides a la resolució SLT/1/2021.

La programació municipal Cornellà Escènica s’iniciarà el mes de febrer, i ja podeu comprar les entrades dels primers espectacles al web https://entradescornella.cat/:

  • Dissabte 6 de febrer, 20 hores: Anthus en concert, el fantàstic món de Chet Baker
  • Diumenge 21 de febrer, 12 hores: Bon profit, amb la Cia. Tanaka Teatre
  • Diumenge 28 de febrer, 19 hores: De mares i filles, amb Mont Plans i Annabel Totusaus

L’Auditori de Cornellà ja ofereix els primers espectacles aquest mes de gener, i també podeu comprar entrades per a tota la programació d’hivern-primavera al web de la sala (fins al 15 de gener, amb un 20% de descompte), https://www.auditoricornella.com/:

  • Divendres 29 de gener, 20 hores: Quina feinada!, amb Roger Pera
  • Diumenge 31 de gener, 19 hores: Bona gent, amb Quim Masferrer [entrades exhaurides]

 

 

Deixa un comentari