Arts escèniques Música Teatre i arts

Sau30 estrena nova gira a L’Auditori aquest dissabte

El grup català dóna llum verda a la nova programació que portarà fins a Cornellà a José Corbacho, Ariadna Gil, Las Migas, Cayetana Guillén Cuervo o Clara Segura, entre altres

 

L’Auditori de Cornellà reprèn la seva activitat després del parèntesi nadalenc i ho fa estrenant nova programació. Els encarregats de donar llum verda a la nova proposta d’arts escèniques són els components del grup Sau30 que inicien aquí la seva nova gira 2021 ‘Quina nit-Quina lluna’. Durant l’estiu de 2020, Sau30, va enregistrar una pel·lícula – documental a l’Observatori Astronòmic d’Albanyà, on va interpretar íntegrament l’àlbum ‘Quina nit’ i altres cançons del grup. Ara, al 2021, després d’un any de silenci, Sau30 torna als escenaris amb un nou espectacle: ‘Quina nit-Quina lluna’, on ens ofereixen totes les cançons del disc ‘Quina nit’, juntament amb d’altres clàssics de la banda.

La gira del nou espectacle s’estrena a L’Auditori el proper dissabte, 23 de gener a les 20h. Tota una posada en escena de dues hores dividida en dues partes i amb l’ajuda de les imatges astronòmiques, cedides per l’Observatori Astronòmic d’Albanyà, portarà al públic a un emocionant viatge per l’univers Sau, amb la lluna com a protagonista.

Sau va ser el grup més exitós del nostre país i la seva música ha estat la banda sonora per a tota una generació. La història de Sau està plena d’anècdotes que mereixen ser recordades. La discografia de Sau està formada per deu discos d’estudi plens de cançons inoblidables. Sau ha deixat una herència musical única que va començar l’any 1987 i, avui dia, encara continua viva. El 31 d’octubre de 2017, arrel d’una trobada entre tots els músics, tècnics, managers i “pipes” de Sau, per commemorar els 30 anys del primer concert de la banda, va néixer – com aquell que no vol la cosa – Sau30, amb la intenció de fer un únic concert. El que havia de ser un sol concert es va convertir en una gira de dos anys, amb un èxit de públic i crítica que va sorprendre a la  mateixa banda. Ara és el moment de gaudir d’ells a L’Auditori de Cornellà i amb l’estrena de la gira 2021.

Les entrades ja estan a la venda al  web,  www.auditoricornella.com amb interessants descomptes en entrada anticipada. L’Auditori de Cornellà obre les seves portes aquest nou any complint totes les mesures de seguretat i amb un estricte protocol antiCovid-19.

Deixa un comentari