Altres Lectura

Aforament del 50% a les biblioteques municipals

Des de mitjans de gener, la Biblioteca Marta Mata i la Biblioteca Sant Ildefons han tornat a obrir els serveis de sala amb l’aplicació de les mesures de prevenció respecte dels contagis per Covid-19 pertinents: ús obligatori de màscareta, rentat de mans i distància de seguretat. L’aforament màxim és del 50% i s’han de respectar tant els sentits de circulació com qualsevol altra indicació de contenció sanitària. Així, l’accés a la col·lecció torna a ser lliure, tot i que qualsevol document consultat s’ha de deixar als espais específics, per a què el personal el pugui retirar i deixar en quarantena el temps reglamentari. A més es compta amb un reforç de neteja durant tot el temps d’obertura i hi ha, a disposició dels usuaris que ho sol·licitin, materials viricides per aplicar en els espais comuns, com les taules o els ordinadors.

De moment, la Biblioteca Central manté exclusivament el servei de préstec i devolucions. Per evitar esperes, hi ha la possibilitat de demanar cita prèvia. A més, a les tres biblioteques, la devolució de documents es pot realitzar a qualsevol hora mitjançant les bústies de retorn.

Per ara, i fins que no es normalitzin les mesures d’accés a aquests equipaments, no hi ha programació d’activitats presencials a les biblioteques de XBC.

Horaris

Els horaris de funcionament són els habituals a les tres biblioteques; però tingueu en compte que per fer ús del servei de préstec a la BCC és recomanable demanar cita prèvia.

BIBLIOTECA CENTRAL
De dilluns a divendres, entre les 15.30 h i les 20.30 h.
Dimecres, dijous, divendres i dissabte, de 10.00 h. a 14.00 h.

BIBLIOTECA MARTA MATA 
De dilluns a divendres, entre les 15.30 h i les 20.30 h.
Dimarts i dissabte, de 10.00 h a 14.00 h.

BIBLIOTECA SANT ILDEFONS
De dilluns a divendres, entre les 15.30 h i les 20.30 h.
Dissabte, de 10.00 h a 14.00 h.

WEB DE LA XARXA DE BIBLIOTEQUES

Deixa un comentari