Altres Arts escèniques Exposicions i més Teatre i arts

Visita el Palau Mercader els caps de setmana de confinament municipal

El Museu Pala Mercader és un dels tresors de Cornellà. Ubicat en el parc de Can Mercader ofereix un ampli vental de propostes per gaudir en família tot tenint en compte les mesures de seguretat i protocols per la Covid19.

Una de les opcions és visitar al vostre aire la planta noble: visitar les diferents sales, veure la col·Lecció de pintures, els mobles i altres elements que es conserven de mitjns del segle XIX i principis del XX.
El Palau va ser construït entre l’any 1865 i 1867 per encàrrec de Joaquim de Mercader i Belloch, com a torre d’esbarjo.

La visita es pot ser entre les 11 i les 13 h, sempre que l’activitat no sigui compatible amb alguna activitat programada. No cal cita prèvia  i s’han de seguir totes les indicacions de seguretat i higiene marcades per les autoritats sanitàries.

A profita per visitar la mostra “Fer, Humor Amable”

Fins el 14 de febrer es pot visitar a la sala d’exposicions del Museu Palau Mercader la mostra del dibuixant Josep Antoni Fernández i Fernández, (Mansilla de  las Mulas, Lleó, 1949-Barcelona, 2020), conegut pel seu pseudònim ‘Fer’, va ser un dels ninotaires més importants del país. Va publicar els seus ninots al diari El PuntAvui des de 1987 i va ser director de revistes satíriques com El Papus o El Jueves. Es tracta d’una antologia que abraça els diferents aspectes vitals d’un dels noms imprescindibles de l’humor català contemporani. Exposició comissariada per KAP (Jaume Capdevila)  i produïda pel Museu Abelló

Museu de les Matemàtiques

A la planta tercera es pot visitar el Museu de Matemàtiques de Catalunya i gaudir amb els més petits de tot un segui de jocs i artilugis per entendre les matemàtiques de forma divertida.

Deixa un comentari