Arts escèniques Corpus (Festa major) Teatre i arts

Cornellà organitza la XXVIIa Trobada de gegants del Corpus

Una de les tradicions més destacades de les Festes de Cornellà és la trobada de gegants, un esdeveniment que és el preludi del Corpus i que acull colles d’arreu de Catalunya. Entre les 17 i les 21 hores els carrers del centre de la ciutat s’omplen de música i gegants que ballen i conviden a la ciutadania a sumar-se a una gran festa col·lectiva.

A les 17h tindrà lloc la recepció de les colles a la plaça de l’Església i un cop fetes les presentacions el cercavila es desplaçarà pels carrers del centre fins arribar a la plaça de la Sardana o es farà una gran festa. Organitzada pel Foment de la Cultura popular de Cornellà comptarà amb la presència de les colles: Colla gegantera de Sant Vicenç de Montalt, Gegants de Sant Joan Despí, Gegants de St Andreu de la Barca (Aigüestortes), Gegants de la Beguda, Gegants de Teià, Gegants de Sant Pere de Torelló, Geganters i Grallers de Cornellà de Llobregat.

18:30h Inici Cercavila. Recorregut: Plaça de l’Església, Mossèn Jacint Verdaguer, Cinema Bel, Rubió i Ors, Cerdanya, Ramón Sala i Massaguer, Passeig dels Ferrocarrils Catalans i final a la Plaça de la Sardana.

20:00h Agraïments, lliurament de records i ballada general de comiat a la plaça de la Sardana.

 

 

Deixa un comentari