Activitats familiars

Cornellà reivindica el Dia de la Dona treballadora amb activitats durant el mes de març

Amb motiu del Dia Internacional de la Dona Treballadora, el 8 de març, el Consell de les Dones i l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat, juntament amb l’associacionisme i les entitats de dones, organitzen tota mena d’activitats reivindicatives. Aquest any 2021, aquesta programació s’ha d’adaptar a les limitacions que imposa la Covid-19 pel que fa al tipus d’activitats i l’aforament restringit, en alguns casos. De tota manera, la ciutat de Cornellà ha volgut subratllar el seu compromís amb les reivindicacions, fer evidents les desigualtats laborals i socials que viuen les dones, i continuar avançant en la lluita feminista a la nostra societat.

L’any 2020, un dels actes que va ser necessari suspendre a l’inici del confinament va ser la commemoració del 25è aniversari del Consell Municipal de la Dona. Aquesta gala se celebrarà finalment el dijous, 25 de març de 2021, a l’Auditori de Cornellà, amb la participació de les entitats que formen part del Consell, el primer que es va formar a Catalunya i a Espanya, pioner en les reivindicacions feministes i en promoure, des del consens, polítiques d’igualtat de gènere. L’aforament estarà limitat d’acord amb la normativa actual.

De la mateixa manera, moltes de les activitats programades es podran seguir a distància per les xarxes socials o per plataformes de videoconferència, segons el cas. Per exemple, el mateix 8 de març, des del compte @igualtatcornella es difondran els vídeos realitzats per les entitats del Consell. Durant el dia, hi haurà un petit acte de lectura del Manifest del Dia Internacional de la Dona Treballadora.

CONSULTA AQUÍ TOTA LA PROGRAMACIÓ

Deixa un comentari