Exposicions i més Música

Cornellà torna a celebrar la Nit dels Museus

 El 18 de maig és el Dia Internacional dels Museus, i per commemorar-ho, tant el Castell de Cornellà com el Museu Palau Mercader han preparat diverses sorpreses.

Portes obertes a la Torre de la Miranda

Una de les novetat d’aquesta edició serà l’activitat de portes obertes a la Torre de la Miranda, dissabte 14 de maig, entre les 21 i les 23h aquest emblemàtic monument obre les seves portes. Podreu conéixer la seva història i els seus espais, tot plegat intentant no molestar en Mag Maginet.

Al Castell de Cornellà també dissabte, 14 de maig, a partir de les 20h i amb una durada de 1h i 30′ es podrà assistir al concert del grup A Chantar, que us transportarà a la sonoritat dels trobadors i trobadores, de les danses populars, del Llibre Vermell de Montserrat i de les Cantigas de Santa Maía, de la mà d’instruments propis de l’època, molts d’ells fets pels membres del grup. L’Aforament serà limitat, sense inscripció prèvia. S’obrirà l’accés 30 minuts abans de l’inici del concert. A banda, el 15 de juny hi haurà una visita lliure a la planta nove, entre les 11i les 13h.

Exposició virtual: Roig naixent. Entre art i ciència Antoni Serra Fiter, el ceramista del modernisme

A partir del dimecres, 18 de maig, recuperem en format virtual l’exposició que va acollir el Castell al 2020, durant els mesos de confinament, per redescobrir la vida i l’obra d’Antoni Serra Fiter (1869-1932), artista, pintor i ceramista iniciador d’una nissaga de ceramistes encara avui presents a Cornellà en la figura del seu net Jordi Serra i Moragas. Amb la participació de Pia Subias i Jordi Serra, comissaris de l’exposició, i la producció tècnica de Paco Cobacho de Tuevision.

Tour virtual a través de l’enllac:

htpps//tours.cornella.cat/antoniserrafiter

D’altra banda, el diumenge 18 de maig, continuaran les celebracions amb una jornada de portes obertes teatralitzada al Museu Palau Mercader, entre les 10.30h i les 13.30h. L’activitat proposa un viatge en el temps i passejar lliurement per les sales d’aquest palau aristocràtic. Descobrireu petites escenes protagonitzades per alguns dels personatges que hi van viure. A carrec de Catalònia Teatre i Cos de Dansa de l'Esbart Dansaire de l‘Agrupació Sardanista de Cornellà.
Celebra la Nit dels Museus i el Dia Internacional dels Museus a Cornellà!

Deixa un comentari