Arts escèniques Festival Flamenc Música Teatre i arts Teatre i dansa

El Festival d’art flamenc de Catalunya comença el 13 de maig i les entrades ja estan disponibles

La ciutat tornarà a ser la capital del flamenc un any més durant el mes de maig per acollir a artistes de primer nivell i també noves generacions. El Festival de Arte Flamenco de Cornellà arriba a la 38a edició entre el 13 de maig i el 4 de juny. El divendres, 13 de maig, a les 19.30h a la biblioteca Central tindra lloc la inauguració oficial de amb la conferència:  “CENTENARIO DEL CONCURSO GRANADINO DEL 22, LA GRAN EFEMÉRIDE FLAMENCA DE ESTE AÑO” a càrrec de Francisco Hidalgo

En aquesta ocasió, una de les primeres actuacions i plats forts serà la que protagonitzaran Israel Fernández i Diego del Morao, el 14 de maig a l’Auditori de Cornellà. Presentaran el seu darrer treball: Amor, l’obra més personal del jove cantaor toledà i l’avantsala del proper treball discogràfic del geni de Jerez de la sonanta. En Amor trobem una manera molt personal de fer flamenc sustentat sobre els pilars més arrelats, però, les formes ens fan traslladar-nos a èpoques passades.

Israel posa de manifest el sentir del seu cor imposant la seva musicalitat en cada estil traient a la llum la seva faceta lletrista. Per la seva banda, Diego construeix a través de la seva guitarra tots els fonaments per fer costat de la millor manera possible les particulars formes d’Israel.Amor és un disc que tanca una història entre dues persones que s’estimen. Ens endinsa en sentiments tan oposats i alhora tan units com l’amor i l’odi, el riure i el plor, la proximitat i la distància o l’alegria i la pena. Una història de passió narrada a través dels 11 cants que componen el disc: alegries, malaguenya, soleares, murciana, tientos, seguiriyas, granaína, fandangos, bulerías i tangos.

Les entrades ja són a la venda a la web: www.auditoricornella.com

D’altra banda, tindran cabuda activitats con la conferència il·lustrada ‘A compàs del baile? a càrrec d’Inmaculada Aguilar, el divendres 20 de maig, a l’Auditori de Sant Ildefons.En el mateix excenari, el 21 de maig es podrà veure l’actuació de la jove cantaora flamenca Ángeles Toledano, que estarà acompanyada a la guitarra per Benito Bernal i a les palmes per Manuel Valenci i Cantatores. L’espectacle serà a les 20h i les entrades es poden adquirir a la web. www.entradescornella.cat

Aquest any també les acadèmies de Cornellà tindran el seu espai el diumenge, 29 de maig, a la plaça de Sant Ildefons i els dies 3 i 4 de juny es podran veure dos espectacles a la plaça del Pilar i també a la plaça de l’Església.

Deixa un comentari