Conferències Exposicions i més General

“Crim al Palau Mercader”, una activitat divertida per gaudir en família!

Sortir de casa i escampar una mica la boira del cap és una de les nostres propostes culturals. Des del Què Fer a Cornellà ens agrada oferir propostes entretingudes per gaudir de la cultura a la nostra ciutat i, donada la situació actual de confinaments, positius i test d’antígens –paraules que ja formen part del nostre vocabulari més quotidià- creiem que la ciutadania necessita més que mai entretenir-se. Evidentment, s’ha de fer amb prudència (portant mascareta, mantenint la distància de seguretat i la desinfecció de mans).

El Museu Palau Mercader i el Castell organitzen moltes propostes patrimonials i culturals per ampliar els nostres coneixements, a la vegada que passem una bona estona en família. I de cara als proper dies, n’hi ha diferents activitats:

VISITA GUIADA A LA PLANTA NOBLE

Aquest diumenge 30 de gener, en dos torns (a les 11 h i a les 12 h), s’organitza una visita guiada per la planta noble del Palau de Can Mercader. És una bona oportunitat per conèixer les estances del Palau i l’estil de vida de la família Bell·lloc.

DARRERS DIES PER VISITAR LA MOSTRA DE PINTORS

També diumenge 30 de gener, finalitza la XVI Mostra del Grup de Pintors de Cornellà, situada al Castell, amb el recull d’obres dels i de les artistes cornellanenques.

VISITEU L’EXPOSICIÓ “L’HOME NU”

El Museu Palau Mercader acull aquests dies una interessant exposició titulada “L’home Nu. Tot despullant els arquetips de la masculinitat” i que té, precisament, aquest objectiu: posar en relleu els estereotips que giren entorn dels homes i dels valors socialment vinculats a la masculinitat. Aquesta mostra es podrà visitar fins al 27 de març i compta amb un seguit d’activitats complementàries –les més properes estan previstes durant la primera quinzena de febrer-.

CRIM AL PALAU MERCADER

Diumenge 6 de febrer, es portarà a terme l’activitat “Crim al Palau Mercader”. Es tracta d’un Cluedo a mida real a càrrec de Tot Jugar. Està prevista en torns: el primer, a les 11.15 h i el segon, a les 12.30 h. Les persones interessades s’han d’inscriure a aquesta cita a través de l’adreça electrònica patrimonireserves@aj-cornella.cat

Per participar d'aquestes activitats, cal respectar la normativa antiCovid vigent.

Deixa un comentari