Arts escèniques Teatre i arts Teatre i dansa

Concert d’Andy & Lucas aquest dissabte a l’Auditori. Encara queden algunes entrades!

La temporada hivern-primavera de L’Auditori de Cornellà s’enceta aquest dissabte vinent, 29 de gener, amb el concert del grup Andy & Lucas, que recentment ha triomfat als Premis Billboard 2021 amb la seva gira “Nueva vida”. La cita musical està prevista a les 20 h i encara n’hi ha entrades disponibles.

CANVI DE DATA DE L’ESPECTACLE “VIDA DE PEIX… SENSE ESPINES”

Per contra, a l’endemà, el diumenge 30 de gener, estava prevista l’obra de teatre “Vida de peix… sense espines”, però aquesta cita s’ha hagut de posposar al 2 d’octubre perquè l’actriu Mercè Comes, una de les integrants de l’obra de teatre, s’ha trencat el fèmur i estarà de baixa els propers mesos.

Per aquest motiu, s’ha decidit ajornar aquesta obra de teatre i posposar-la per a la tardor del 2022. La nova data de l’espectacle serà el diumenge 2 d’octubre, a les 19h. Les entrades ja comprades per aquest diumenge seguiran sent vàlides per a la cita d’octubre. Per qualsevol consulta al respecte o si teniu problemes per assistir en la nova data prevista, podeu enviar un correu electrònic a auditori@procornella.cat

L’any 2022 ja ha començat i ja teniu a la vostra disposició una àmplia programació cultural a les sales de Cornellà. Música, teatre, dansa, espectacles familiars… aquest hivern seguiu tenint les millors opcions prop de casa i amb total seguretat. D’una banda, la programació municipal Cornellà Escena, i per l’altra, l’Auditori de Cornellà, porten a la ciutat una gran selecció d’espectacles per a tots els públics i tots els gustos. Les entrades ja estan disponibles i comprant ara podeu obtenir importants descomptes.

Grans noms de la música i de l’escena aquesta primera temporada de 2022 del “Cornellà Escènica”

La programació CORNELLÀ ESCÈNICA  contempla espectacles per a tots els col·lectius i grups d’edat , tant a l’Auditori de Cornellà, com a la Sala Ramon Romagosa o l’Auditori de Sant Ildefons, entre d’altres.

La programació municipal Cornellà Escena s’inicia el mes de febrer i trobareu detalls de tots els espectacles al mateix web de venda d’entrades: https://entradescornella.cat/. Les propostes de música, de teatre o de teatre familiar tenen lloc a la Sala Ramon Romagosa o a l’Auditori de Sant Ildefons. També hi ha espectacles que estaran inclosos al Festival de Dansa Metropolitana, que s’ha de celebrar al març.

Pel que fa a l’Auditori, ja són a la venda les entrades de la temporada estable Hivern 2022, a més, amb un 20% de descompte només durant aquesta setmana. Novament, cares molt conegudes visitaran l’escenari cornellanenc, començant amb Andy & Lucas, a més de María José Llergó, o la comèdia Una teràpia integral amb Abel Folk i Àngels Gonyalons, o Començar, interpretada per David Verdaguer i Mar Ulldemolins. També hi trobareu nombroses propostes adreçades al públic familiar.

Deixa un comentari