Activitats familiars Arts escèniques Cultura en familia Música Teatre i arts Teatre i dansa

Gaudeix d’un món de fantasia, el 6 de febrer a L’Auditori

El Mundo de Fantasía és un musical infantil, un espectacle per a tota la família que gaudirà amb cançons que formen part del nostre llegat i que ens evoquen pel·lícules com La Sirenita, Mary Poppins, El Rei Lleó, El llibre de la Selva, La Bella i la Bèstia, entre d’altres.

L’argument ens presenta a l’Alice, una riallera nena que cada nit se’n va a dormir amb molta il·lusió ja que només en somnis pot fer realitat tot el que ella s’imagina. El que l’Alice no imagina és que, una d’aquestes nits de somnis extraordinaris, el seu amic imaginari, en Bob, cobra vida i l’ajuda a entrar en el Món de Fantasia en el qual tots els somnis es fan realitat.

El Mundo de Fantasía amb veus en directe i una desena de ballarins en escena que recrea cançons com Bajo el mar, Parte de tu mundo, Sueña, El ciclo de la vida, Voy a ser Rey León, Supercalifraguilisticoespialidoso, De cero a héroe, Q festín, Bella y Bestia soy, Hay un amigo en mí i No hay un genio tan genial.

Un espectacle que fa somiar, ballar, riure i gaudir a grans i petits. Tan sols cal deixar-se portar per treure el nen o nena que tots portem dins.

El Mundo de Fantasía arriba avalat pel gran èxit de “Michael’s Legacy”. Mateix equip de producció, directora-coreògrafa i tècnics que garanteixen un alt nivell de resultat escènic, visual i artístic.

Les propostes culturals, teatrals i familiars continuen. Dins de la programació del “Cornellà Escènica”

És un musical infantil per a tota la família amb cançons que formen part del nostre llegat i que ens evoquen pel·lícules com “La Sireneta”, “Mary Poppins”, “El rei Lleó” o “La Bella i la Bèstia”, entre d’altres.

La cita serà el diumenge 6 de febrer, a les 18 h, a L’Auditori de Cornellà.

Venda d’entrades en aquest LINK

 

Deixa un comentari