Activitats familiars Arts escèniques Cultura en familia Teatre i arts Teatre i dansa

Tornen els dissabtes familiars: ‘Entresons’, música i petites històries per als més menuts

La biblioteca Sant Ildefons de Cornellà ofereix un concert per a nadons farcit de contes. Podeu venir a sentir petites històries i música en directe, acompanyades d’una gran quantitat d’elements visuals. És una sessió dels Dissabtes Familiars, el dia 29 de gener, a partir de les 11.30 hores.Entresons és una proposta d’espectacle per a nadons que combina la paraula i la música. La paraula ve a través de contes molt simples que suggereixen el so de diferents instruments, com la trompeta, l’acordió, el bombardí o instruments de percussió. La proximitat de la proposta amb els infants fa que estigui carregada d ‘emocions i sensacions en el terreny visual i sonor.
El conte de la lluna, de l’eruga o el de les granotes són algunes de les narracions que els més petits podran descobrir.

L’activitat Entresons és a càrrec de La Botzina, i està adreçada a públic familiar. L’accés és lliure fins a omplir l’aforament de la sala Polivalent de la biblioteca Sant Ildefons (Pl. Carles Navales, s/núm.). Els Dissabtes Familiars es realitzen de manera rotatòria a les tres biblioteques de la Xarxa de Biblioteques de Cornellà al llarg de la majoria dels mesos de l’any.

Públic: nens i nenes d’entre 6 i 36 mesos acompanyats d’un adult.
Participació: Inscripcions a través de la Biblioteca Sant Ildefons o directament en el formulari en línea.

Deixa un comentari