Festival i fires

Darrers dies per participar al Concurs de Foto de medi ambient

Fins al 28 de juny hi ha temps per participar al Concurs de Fotografia Amateur de Medi Ambient, que aquest any arriba a la vint-i-setena edició.

El tema del certamen d’aquest any és “Humans per natura”. L’objectiu d’aquest títol és fotografiar qualsevol bona conducta humana en diferents aspectes ambientals, com pot ser el respecte pel nostre entorn natural, l’estalvi del consum d’aigua o d’energia, la prevenció de residus i la recollida selectiva, la mobilitat sostenible, l’educació ambiental, etc.

Les instantànies poden ser en blanc i negre i, com sempre, es demana que no estiguin retocades.

Tothom que hi vulgui participar, haurà de presentar cada fotografia de dues maneres:

  1. Publicar-la a Instagram o a Facebook tot etiquetant-la amb #HumansPerNatura2021 i #CornellàNatura, ubicar-la geogràficament, afegir-li un títol i una breu descripció.
  2. Enviar cada fotografia en digital a medi_ambient@aj-cornella.cat en fotmat jpg.

Es poden consultar les bases completes en el següent enllaç.

Els premis arriben fins als 550 euros! Per tant, no dubteu en participar-hi! El jurat valorarà la qualitat tècnica, la correcció de la composició, l’harmonia dels colors, l’originalitat, l’atractiu de la imatge exposada i que sigui representativa dels ambients de Cornellà.

Es donaran sis premis:

1r. Premi: 550 euros

2n. Premi: 400 euros

3r. Premi: 275 euros

4t. Premi: 175 euros

5è. Premi: 125 euros

6è. Premi: 75 euros

El període de presentació de fotografies acabarà el dilluns 28 de juny de 2021. El dimecres 30 de juny es comunicaran les fotografies premiades a tots els participants.

 

Deixa un comentari