Activitats familiars

Torna el tecnoestiu al Citilab del 28 de juny al 23 de juliol

Torna el Tecnoestiu del Citilab, l’activitat d’un matí (de 10 a 13 hores) dirigida a casals d’estiu, esplais i famílies que combina l’aprenentatge STEAM, la creativitat i la diversió al laboratori ciutadà de Cornellà de Llobregat.

El taller d’enguany, aprendrem a programar amb Snap! un giny tecnològic per convertir-lo en un pinzell màgic que serà capaç de captar les textures i els colors d’objectes reals que hi haurà a l’aula per fer-los servir com la tinta o la pintura digital del pinzell màgic.

Els participants podran manipular els ginys i moure’ls amb distància davant de la pantalla dels ordinadors per poder fer dibuixos sobre un llenç blanc digital per acabar creant una història col·laborativa i vinculada l’Objectiu de Desenvolupament Sostenible número 10: reducció de les desigualtats.

Un cop realitzada aquesta activitat constructivista que combina la programació, l’art digital, la manipulació i la reflexió sobre valors socials, els autors i les autores de les històries podran compartir la seva experiència al plató de televisió del Citilab.

CONSULTA MÉS INFORMACIÓ A: WWW.CITILAB.EU

 

Deixa un comentari