Arts escèniques Música Teatre i arts

Del tango al rap, música en directe a les Nits

La música arriba el 8 de juliol al Castell de Cornellà, a les 22h  de la mà de Banus Duo, una formació cambrística formada per la Laia Santamaria al clarinet i la Laura Fontanals a la guitarra, que neix a principis de 2018 amb l’objectiu de donar a conèixer una agrupació poc comuna i explorada, com és la combinació d’aquests dos instruments, per crear una repertori ple de ritmes i màgia.
BANUS DUO presenten el seu primer projecte musical Windows, una proposta que combina el tango i la música llatinoamericana amb obres contemporànies. Us convidem a tancar els ulls i a deixar-vos portar per les peces de Astor Piazzolla, Peter Schickele, Joaquin Rodrigo, Jan Freidlin.

IMPORTANT: places limitades. Cal inscripció prèvia
Informació i reserves: telf. : 93 474 51 35 de dimarts a divendres de 10 a 14h

Senyor Oca a la Caldereria

La Caldereria, acull el dia 10 de juliol, a partir de les 22.00h el concert de Senyor Oca, una formació que s’ha convertit en un dels referents del Rap de la Terra, amb un missatge contundent de crítica social i de cultiu del món intern. El seu directe és molt enèrgic i intens però també deixa espais per a la reflexió i moments molt divertits per ballar i gaudir de la festa.

Un projecte amb forta identitat pròpia. Després de diversos anys treballant des de l’underground amb diferents maquetes, Senyor Oca va cridar l’atenció de tota la industria al 2017 quan va guanyar el concurs Sona 9, dedicat a Joves promeses. Crítica social, festa, unió i rap de la terra són els eixos que caracteritzen a aquest artista que en directe l’acompanya bateria, saxo, dj i corista. Una combinació explosiva que ja ha convençut a grans festivals com el Viña Rock o Nowa Reggae.

Accés lliure per ordre d’arribada. Aforament limitat. Control a l’entrada. 30 minuts abans de l’inici de l’activitat es procedirà a repartir les entrades (màxim 4 per persona). Lloc: La Caldereria (accés per c/Lluís Muntades, darrere del Lidl)

CONSULTA AQUÍ TOTA LA PROGRAMACIÓ DE LES NITS D’ESTIU

Deixa un comentari