Arts escèniques Teatre i dansa

Nits de teatre: comèdia improvisada i teatre musical

La programació de les Nits d’Estiu està pensada per oferir una variada oferta d’espectacles culturals. El teatre és un dels àmbits que tenen protagonisme aquesta setmana.

Divendres, 9 de juliol, a partir de les 20.30h a la plaça del Pallars, es podrà gaudir de l’espectacle ‘Free Impro’ de la mà de Mai Boncompte i l’Azahara Murillo, les dues actrius crearan històries improvisades on l’humor será l’eix principal.

Tot això,suposarà un desafiament per a les actrius, que hauran de demostrar la seva agilitat mental i creativitat.
Preu: Gratuït. Accés lliure, per ordre d’arribada. Aforament limitat. Control a l’entrada. 30 minuts abans de l’inici de l’activitat es procedirà a repartir les entrades (màxim 4 per persona).

‘No cal anar a l’Havana’: Teatre Musical

D’altra banda, a l’escola l’Areny, dissabte 10 de juliol, a les 22h, tindrà lloc una representació teatral entre el text i el musical, entre el vers i la cançó. Es tracta de la posada en escena de ‘No cal anar a l’Havana’.
El públic cantarà les grans cançons (La bella Lola, El meu avi, La barca xica, Lola la tavernera…), alhora que repassarà la història d’un temps i d’un país. No cal anar a l’Havana és un brindis per celebrar la vida i les havaneres.

Aquest espectacle vol ser un homenatge a les nits de rom cremat i a les cançons heretades dels nostres avis, als versos que van inspirar d’altres versos.

Accés lliure per ordre d’arribada. Aforament limitat. Control a l’entrada. 30 minuts abans de l’inici de l’activitat es procedirà a repartir les entrades (màxim 4 per persona).

Deixa un comentari