Exposicions i més

Descobreix el patrimoni arquitectònic de Cornellà

Exposició 'Patrimoni Arquitectònic de Cornellà', a la Biblioteca Central

La biblioteca Central acull aquests dies una exposició sobre la diversitat arquitectònica existent a la nostra ciutat. És una mostra itinerant que va arribar a la Central el 9 de gener i que estarà disponible fins al 4 de febrer.

La mostra és a càrrec de L’Avenç i es pot visitar d’acord amb els horaris d’obertura d’aquesta biblioteca, que són:

De dimecres a dissabte, de 10 a 14 h

De dilluns a divendres, de 15.30 a 20.30 h

L’exposició, que rep el nom de “Patrimoni arquitectònic de Cornellà”, mostra fotografies que ens permeten entendre millor els diferents racons de la nostra ciutat i acostar-nos a un llarg període de més de dos mil anys d’història, fent un repàs dels diferents edificis històrics catalogats actualment.

Aquí podeu observar alguns d’aquests elements que conformen el nostre patrimoni:

A més, l’exposició compta amb una proposta de patrimoni no inventariat de cada barri. D’aquesta manera, es busca el debat amb la població sobre què és patrimoni de la nostra ciutat.

Aquests dies també finalitza la Mostra de Pintors de Cornellà

Una de les cites més emblemàtiques de Nadal és la Mostra dels Pintors de Cornellà. Cada any, a mitjan desembre, desenvolupen la seva exposició per mostrar a la ciutadania les seves millors obres i, a la vegada, donar-se a conèixer com a entitat i com a associació d’artistes. Però després d’aquesta època, diumenge 29 de gener, finalitzarà l’exposició.

El Grup de Pintors de Cornellà és un col·lectiu molt fidel, actiu i dinàmic, present en moltes de les activitats i de les festes col·lectives de la nostra població. En formen part una trentena de pintors, homes i dones, de diferents edats i de diferents estils creatius: paisatge, retrats, natura, bodegons… que tenen a veure amb l’imaginari o amb la realitat. És un plaer entrar al Castell i deixar-se envair pels imaginaris de les obres que durant unes quantes setmanes, decoren les parets d’aquest edifici històric de la ciutat. Per aquest motiu, us animem a visitar l’exposició si és que encara no la coneixeu!

Deixa un comentari