Arts escèniques

Dia Internacional de la Dansa

Cornellà commemora el Dia Internacional de la Dansa.

Serà el dissabte 27 d’abril, de 10.30 a 13.30 h, a la plaça de Sant Ildefons, amb la participació de set acadèmies de ball de Cornellà.

Cornellà se suma a la commemoració del Dia Internacional de la Dansa amb una jornada festiva aquest dissabte 27 d’abril. Amb la participació de les escoles de dansa de la ciutat, la plaça de Sant lldefons s’omplirà de ball, en diferents estils i modalitats, des de les 10.30 i fins a les 13.30 h.

D’aquesta manera, la ciutat fa un tribut al ball, amb una exhibició de les acadèmies que presenten anualment una mostra de tot allò que treballen al llarg del curs entre el seu alumnat. Els assistents podran animar als i a les artistes i conèixer tota aquesta varietat artística disponible a la nostra localitat.

Aquest any, les acadèmies participants són: Dance Team, ARC Escola de Dansa, The Puppets-Patronat Cultural i Recreatiu, Absolute Dance, Escola de Dansa Eva Gris, Star Dance Studio, i Dansa i Ritme. L’objectiu és gaudir del ball i evidenciar que la dansa és oberta a tothom, independentment de l’edat i de la modalitat. Veniu a gaudir amb nosaltres d’aquest dia!

Deixa un comentari