Arts escèniques

Dia Mundial de la Ràdio

Celebra el Dia Mundial de la Ràdio amb Ràdio Cornellà.

Celebra el 13 de febrer, Dia Mundial de la Ràdio, escoltant l’emissora municipal de Cornellà.

El 13 de febrer es commemora el Dia Mundial de la Ràdio i és un bon moment per recordar que a Cornellà tenim Ràdio Cornellà, una emissora municipal amb més de 40 anys d’història que continua activa amb programació en directe cada dia i amb la implicació d’una cinquantena de col·laboradors i de col·laborades.

La UNESCO va decretar el 13 de febrer com a Dia Mundial de la Ràdio perquè el 13 de febrer de 1946 es va posar en marxa la Ràdio de les Nacions Unides i per donar visibilitat al paper divulgador de les emissores, es commemora aquest dia.

Amb el dial 104.6 FM, Ràdio Cornellà està en antena des de 1982. Té una graella diversa de dilluns a diumenge, ininterrompudament. Els seus programes es desenvolupen gràcies a la implicació dels col·laboradors i de les col·laborades, que de manera totalment altruista, parlen de música, de cultura, de poesia o de contes. Però també hi ha un equip de professionals de la comunicació que s’encarreguen de la informació diària, amb notícies de Cornellà.

El museu de Ràdio Cornellà.

Al llarg d’aquestes més de quatre dècades de vida, han passat per Ràdio Cornellà grans professionals de la comunicació que han nascut en aquesta emissora municipal i que els ha servit com a bressol per a les seves carreres. Uns exemples són Marta Romagosa, que ha estat cap d’informatius a Catalunya Ràdio; Rosa Maria Quitllet, periodista de RNE i de Barça TV: Toni Aguiler, locutor de Los 40 Principales; o Jordi Évole.

Si voleu celebrar el Dia Mundial de la Ràdio, quina millor manera de fer-ho que escoltant ràdio i, si és de proximitat, molt millor!

Deixa un comentari