Esports i aire lliure

Torna la Cursa de la Dona

Inscripcions obertes per a la Cursa de la Dona de Cornellà de Llobregat.

Es farà el diumenge 25 de febrer, a les 9.30 h, des de l’Estadi municipal d’Atletisme. Les inscripcions ja estan obertes. Aquesta és la vuitena edició.

Els actes de commemoració del Dia de la Dona comencen properament i un dels primers és la Cursa de la Dona, prevista per al diumenge 25 de febrer, a les 9.30 h, des de l’Estadi municipal d’Atletisme i Rugbi Pilar Pons.  Les persones interessades a apuntar-se, ja tenen disponibles els canals d’inscripcions.

Les participants hauran de recórrer 5 quilòmetres (aproximadament), que es podran fer corrent o caminant. Aquesta cursa –que no és tant una competició com un acte reivindicatiu- està pensada per a tothom: per a infants de 6 a 14 anys i per a dones majors de 15 any.

La sortida i l’arribada és l’estadi municipal d’Atletisme de Cornellà, tot i que la cursa transcorre pels carrers del centre de la ciutat. És un recorregut apte per a qualsevol condició física i es pot fer caminant o corrent. El més important és participar-hi. La cursa és cronometrada i amb xip. Hi hauran premis per a les tres primeres classificades. A més, totes les participants rebran obsequis diversos i una samarreta tècnica commemorativa.

Aquesta és una competició solidària i l’import íntegre de les inscripcions es destinarà a un projecte d’IPI-COOP de suport a dones en situació de vulnerabilitat de Costa d’Ivori i a la Fundació el Llindar.

Els punts habilitats per a les inscripcions són:

  • Botiga J’Arribu (c. de Marcelino Menéndez Pelayo, 20)
  • Complex Esportiu Can Mercader
  • Club Delfos Cornellà
  • Telemàticament

El dia abans, el 24 de febrer, de les 10 h a les 18 h, al Parc Esportiu del Llobregat (PELL) s’habilitarà el punt de recollida dels dorsals, xips, samarretes i obsequis o el mateix dia de la cursa, una hora abans a l’estadi d’Atletisme.

Deixa un comentari