Activitats familiars Arts escèniques

Teatre en família

Espectacle familiar a Cornellà de Llobregat de la companyia Fes-t'ho com vulguis.

El diumenge 25 de febrer, a les 12 h, la Sala Ramon Romagosa proposa l’espectacle familiar “Cuida’l” per als més petits de la casa. És una obra molt visual i curteta, ideal per a la canalla. Les entrades ja estan disponibles.

Dins de la programació familiar del Cornellà Escènica d’aquesta temporada d’hivern, el diumenge 25 de febrer, es presenta l’obra titulada “Cuida’l”, a la Sala Ramon Romagosa. Aquest és un espectacle pensat per a infants a partir dels 3 anys que, a través de la música, llums i diferents elements visuals, endinsa l’espectador en un món imaginari que atrapa des del primer moment.

Les entrades ja estan disponibles per 5’95 euros, però, com sempre, si es fa compra anticipada, us podeu beneficiar de descomptes especials. De fet, recordem que l’Ajuntament de Cornellà ha incorporat un descompte del 10% per a aquelles famílies amb el carnet de nombroses o de monoparentals. A més, aquest espectacle està inclòs en la programació Apropa Cultura, per garantir l’accés a la cultura entre els col·lectius vulnerables.

La seva posada en escena resulta fascinant per als més petits, per tant, si sou pares de criatures petites que encara no han gaudit de la màgia del teatre, aquesta és una molt bona oportunitat per iniciar-los, perquè a més de ser visualment atractiva, és curta, pensada per no avorrir el seu públic més menut.

Cuida’l és un espectacle de la companyia Fes-t’ho com vulguis basat en l’obra i el pensament de l’artista vienès Friedensreich Hundertwasser. La Nona i el Xavi es troben en un espai indeterminat, on l’aigua és present per tot arreu, es vegi o no. De seguida es veuran immersos en un món d’estímuls i transformacions que els portarà per camins de descoberta, joc i experimentació. Un recorregut vital que culminarà en la construcció del seu propi paradís.

Cuida’l és un espectacle gairebé sense paraules i amb multitud de recursos visuals, per a explicar l’essència de l’artista Hundertwasser: el moviment corporal, la llum, l’aigua, les projeccions en viu, el joc amb materials diferents, la música…

Cuida’l convida els infants a gaudir del seu món, lliure, creatiu i vital, on es reivindica la capacitat creativa de cadascú i el dret a expressar-la. On ressona també el seu missatge ecologista: “Tot és aquí per a ser feliços  a la terra. Tenim neu i cada dia un nou matí. Tenim sol i ombra, terra i vent. Tenim arbres i pluja, esperança i llàgrimes. Tenim terres llunyanes i bicicletes. Som rics.”

Deixa un comentari