Arts escèniques

Strad, el violinista rebel

Strad actua a Cornellà de Llobregat.

El violinista actuarà a la Sala Ramon Romagosa, el dissabte 24 de febrer, a les 20 h. Les entrades anticipades tenen un preu inferior als 6 euros.

La programació del Cornellà Escènica continua amb diferents espectacles per a tots els gustos i, precisament, el darrer dissabte de mes arriba una proposta pensada per als amants de la música clàssica i de les pel·lícules. Es tracta de l’espectacle d’Strad, el violinista rebel. Actuarà a la Sala Ramon Romagosa el dissabte 24 de febrer, a les 20 h. Les entrades ja estan disponibles per 5’95 euros, però, com sempre, si es fa compra anticipada, es poden aplicar descomptes de fins al 20%.

Strad presenta el seu darrer treball, titulat ‘Luces, cámaras y acción’. Un espectacle únic que combina música de cinema, bandes sonores i temes propis, tot això amb una sorprenent i potent posada en escena. Els assistents podran gaudir amb les bandes sonores de les pel·lícules Mamma mia o Pirates del Carib. El músic fa un gir als instruments clàssics i els apropa al públic a través de l’espectacle.

Jorge Guillén, conegut en els escenaris com STRAD, va ser un nen prodigi que amb 4 anys ja tocava el violí i que amb 9 va fer el seu primer concert com a solista juntament amb l’orquestra JORCAM, en el Monumental de Madrid.

Jorge és titulat superior en violí pel Real Conservatori Superior de Música de Madrid i ha rebut en quatre ocasions el reconeixement de l’Escola Superior de Música Reina Sofia per la pròpia reina emèrita. A més d’això, va realitzar un postgrau en el Liceu de Barcelona.

Gràcies a la seva formació i al seu talent, ha guanyat nombrosos i importants concursos nacionals i internacionals. Ha ofert concerts en més de 30 països (Japó, USA, Mèxic, Rússia, l’Equador, Colòmbia, Cuba, el Brasil, Xile, Argentina, Bèlgica, Holanda, Itàlia, la Xina, Hongria, Alemanya, França, Romania, Bulgària, Líban, Tunísia, etc.) i ha participat en els més importants festivals internacionals com el Festival Cervatino de Mèxic, Festival Iberoamericà de Bogotà, Festival d’Internacional de Yokohama (Japó), Festival d’Art de Shangai (la Xina), etc. I ara, arriba a Cornellà amb el seu nou treball per a acostar la música clàssica a les noves generacions.

Deixa un comentari