Activitats familiars Arts escèniques

Els espectacles de la Sala Ramon Romagosa

Strad, el violinista rebelde, actua a Cornellà de Llobregat.

Un concert del violinista Strad i un espectacle familiar, els darrers espectacles de febrer de la Sala Ramon Romagosa.

La Sala Ramon Romagosa presenta dos espectacles molt interessants per gaudir durant el darrer cap de setmana de febrer, inclosos en la programació del Cornellà Escènica. Si és veritat això que diuen que febrer és el mes de l’amor, aquí teniu un pla romàntic i un altre de familiar per regalar…

La primera de les properes propostes és el concert d’Strad, conegut com ‘el violinista rebelde’. El músic presenta el seu darrer espectacle, titulat ‘Érase una vez’. Un espectacle únic que combina música de cinema, bandes sonores i temes propis, tot això amb una sorprenent i potent posada en escena. Serà el dissabte 24 de febrer, a les 20 h, a la Sala Ramon Romagosa.

Podreu gaudir de cançons de ‘Mamma mia’, ‘Piratas del Caribe’ o ‘Bella Ciao’ en versió instrumental. El preu de l’entrada és de 5’95 euros, però, com sempre, si es fa compra anticipada, es poden aplicar descomptes de fins al 20%. Ja sabeu que, aquest any, han entrat en vigor nous descomptes municipals per a famílies nombroses o monoparentals.

I la segona proposta de la Sala Ramon Romagosa pel darrer cap de setmana de febrer és l’espectacle familiar titulat ‘Cuida’l’, de la companyia Fes-t’ho com vulguis. Serà el diumenge 25, a les 12 h.

Aquesta obra explica la història de dos personatges que es troben en un espai suggeridor de camins de somnis. La neu, la llar, el vaixell a tota vela, el fons marí, la natura… però també la inquietud de trobar-se sol són els escenaris que recorreran aquests dos amics. Serà un recorregut apassionant, molt visual, acompanyat de llums i de música, per construir un paradís infantil.

Està recomanat per a infants a partir dels 3 anys i les entrades tenen un preu de 5’95 euros que, si es fa de manera anticipada, pot tenir descomptes.

Deixa un comentari