Activitats familiars

Contes sobre inventores

sessió de contes sobre inventores a Cornellà de Llobregat.

Serà el diumenge 25 de febrer, a les 11 h, en el Museu Palau Mercader. És una activitat gratuïta que requereix inscripció prèvia.

En relació amb l’exposició ‘Catalunya, un país d’enginy i innovació’, el diumenge 25 de febrer s’organitza una sessió de contes infantils sobre inventors i inventores. És una activitat gratuïta, però que, com sempre, necessita inscripció prèvia a través de patrimonireserves@aj-cornella.cat.

La companyia Umpalumpa serà la responsable d’organitzar aquesta sessió de contes per explicar les històries de famosos inventors i de famoses inventores, però des d’un punt de vista infantil. És a dir, seguint l’estil dels contes de l’editorial Alba de la seva col·lecció ‘Pequeño & Grande’, les biografies es narren des de la perspectiva de la petita Marie Curie, que somiava ser científica. Aquesta perspectiva ajuda els infants a posar-se a la pell dels protagonistes de les històries i fer seves aquestes experiències personals.

La sessió està pensada per a majors de 4 anys i comptarà amb una mica de teatre per caracteritzar els personatges de les històries. A banda de la Marie Curie, Thomas Edison o Leonardo da Vinci seran també altres dels protagonistes de la sessió.

Com sempre, és una proposta gratuïta que ofereix el Museu del Palau Mercader per complementar amb la visita a l’exposició i les inscripcions s’obren 14 dies abans de l’activitat.

Si els vostres fills i filles són uns apassionats de la ciència o de les biografies, us recomanem els llibres de l’editorial Alba, la col·lecció infantil ‘Pequeña & Grande’, amb contes sobre Albert Einstein, Rosalind Franklin, Alan Turing, Marie Curie o Zaha Adid. Fins i tot, hi ha biografies infantils sobre personatges més moderns com la mateixa Greta Thunberg, la famosa activista mediambiental. Aquests contes els podeu comprar o demanar de préstec a les biblioteques municipals i és una lectura molt recomanable per gaudir abans d’anar a dormir.

Deixa un comentari