Arts escèniques

Dia Mundial del Teatre

L’Ajuntament de Cornellà destaca el paper del teatre amb una celebració, el 18 de març, a partir de les 19 h, al Castell. L’acte estarà conduït i presentat per la Montse Orozco, presidenta de l’entitat Microcornellà Teatre.

El Dia Internacional del Teatre se celebra el 27 de març i Cornellà se suma a la commemoració, uns dies abans per no coincidir amb les vacances de Setmana Santa, amb una tarda especial dedicada a l’art dramàtic. La trobada començarà a les 19 h, al Castell, amb les actuacions de les companyies Fem Impro i We Colour Music, a més de la lectura del manifest escrit per l’actriu cornellanenca Patricia Medina.

L’acte de celebració del Dia internacional del teatre començarà a les 19 h, amb l’artista Azahara Murillo de la companyia Fem Impro per reflexionar sobre el teatre avui dia, el significat que té en la vida de les persones i sobre la importància de celebrar el seu Dia internacional.

Tot seguit, es llegirà el manifest, escrit per l’actriu cornellanenca Patricia Medina, que té una extensa trajectòria professional amb espectacles de caràcter feminista i el text ha estat escrit per ella mateixa.

I, finalment, els assistents podran gaudir del teatre amb un espectacle de microteatre de la companyia We Colour Music i l’obra ‘Perdre el temps’.

El Dia Internacional del Teatre es va crear l’Institut Internacional de Teatre l’any 1961. Des d’aquell moment, se celebra anualment el 27 de març amb diferents activitats organitzades per agrupacions, institucions i col·lectius vinculats amb el món del teatre.

Cornellà, com a ciutat teatral, tindrà un missatge propi en aquesta commemoració escrit per una actriu de la localitat, que parlarà de les arts escèniques des del punt de vista de la seva vivència personal.

Us recordem, a més, que en aquests moments, està en marxa la nova edició del Concurs de Teatre Amateur Ciutat de Cornellà.

Deixa un comentari