Activitats familiars Esports i aire lliure

Amb la primavera, tornen les jugateques!

Tornen les jugateques ambientals a Cornellà de Llobregat.

El calendari d’activitats dirigides en els parcs de Can Mercader i del Canal de la Infanta ja han començat. Es porten a terme tots els diumenges, d’11.30 a 13.30 h, de manera gratuïta i amb propostes diferents fins al 2 de juny.

L’Ajuntament de Cornellà amb la col·laboració de l’Àrea Metropolitana de Barcelona han dissenyat una programació nova de les activitats que s’organitzen els diumenges als matins en els parcs del Canal de la Infanta i de Can Mercader. Aquesta programació és variada i ofereix cada cap de setmana activitats vinculades amb l’entorn natural dels parcs, la biodiversitat de l’entorn i les estacions de l’any. Són propostes dinamitzades per especialistes mediambientals i pensades per a infants de diferents etapes educatives.

La novetat de la programació d’aquest any és que s’ha equipat més l’Espai de Joc, amb nous jocs de gran format que faran gaudir més les famílies de Cornellà.

Aquesta programació ha començat el 3 de març i s’allargarà fins al 2 de juny. Els horaris són els següents: els espais de joc estan disponibles d’11.30 a 13.30 h i les activitats dirigides, de 12 a 13 h. Són totes propostes gratuïtes. En els cartells podreu veure la programació prevista.

Les jugateques ambientals es porten a terme en diferents parcs de la zona metropolitana, cadascuna amb activitats diverses que ronden entre els diferents espais.

Deixa un comentari