Arts escèniques

Anabel Lee en concert

La Sala Ramon Romagosa es converteix en una de les parades de la nova gira d’Anabel Lee, el dissabte 13 d’abril, a les 22 h. Les entrades ja estan disponibles i cal afanyar-se perquè estan volant!

La programació del Cornellà Escènica ens porta un concert de la banda catalana Anabel Lee. Serà el dissabte 13 d’abril, a les 22 h, a la Sala Ramon Romagosa. El preu de les entrades és d’11’85 euros, però, com sempre, si es fa compra anticipada, us podeu beneficiar de descomptes que arriben fins al 20%.

A més, l’Ajuntament de Cornellà s’ha sumat a la plataforma Apropa Cultura, a través de la qual els col·lectius més vulnerables poden adquirir entrades a preus molt reduïts: un seient d’aquest concert està disponible a partir de 3 euros.

La banda de Terrassa porta a Cornellà el seu darrer àlbum titulat ‘Ganamos Perdiendo’. És un treball amb el qual la banda es reconcilia amb la vida a través d’himnes rock, punk i pop que van directes al gra des de l’inconformisme i l’esperança. El propi grup explica així com van arribar ells a la conclusió que es pot guanyar perdent: “Aquest disc ha conviscut amb una etapa vital molt fotuda per als quatre. Hem estat en el límit, molt a prop de l’abisme. Depressions, crisis de fe i fins i tot un parell de temptatives de posar fi a les nostres vides. És dur, però és important explicar-ho. No semblava tenir res a veure amb la pròpia banda: paradoxalment, estàvem vivint la millor etapa musical de les nostres vides. Ens revel·làvem contra aquesta realitat mentre que alguna cosa es repetia als nostres caps: guanyar i perdre, guanyar i perdre… Cada vegada que alguna cosa ens sortia bé, la vida ens donava un cop. Amb cada mala experiència, aconseguíem caure dempeus i obtenir una cosa positiva. Guanyàvem perdent. D’alguna manera, aquestes emocions tan contradictòries es van anar filtrant i acabem comprenent el que havíem d’explicar. Guanyem perdent. Ara diem que la vida no és qüestió de guanyar o de perdre, sinó del que està just al mig, i tot aquest camí l’expliquem en aquest disc”. ‘Me das asco’ i  ‘Tus putas canciones’ són alguns dels temes que s’incorporen en aquest darrer treball.

Anabel Lee és una banda d’indie punk formada per Víctor Mejías, Albert Perdices (Perdi), Jordi Orellana i Aitor Pérez. Els quatre amics de Terrasa s’ajunten en 2019 per formar la banda que porta les seves influències des del punk britànic i el Noise, passant pel New Wave i el Punk Rock. En 2021, editen el seu primer LP que inclou temes com “Cabezas de cartell” i “La Millor Cançó de l’Any”, amb les quals comencen a fer soroll en el panorama musical nacional. Aquest mateix any, resultat de la hiperactivitat de la banda, editen un EP anomenat “Generació Perduda”, amb quatre temes nous i que conté hits com “Concha Velasco”. A més del cinisme líric i agressivitat rítmica de les seves cançons, Anabel Lee es destaca per cuidar al màxim la seva imatge i la seva estètica perquè tot encaixi en harmonia, però sense oblidar-se del seu punt fort: el directe. Per aquesta raó, no us podeu perdre el seu concert del 13 d’abril!

Febrer de 2022 marca la data en la qual el grup barceloní edita el seu primer single sota el segell Vanana Rècords amb “Roma caerá”, al qual seguirien els singles “Natural para VOGUE”, “El espacio”, “Me das asco” i “Drama en el Sonorama”, totes cançons incloses en el seu segon àlbum “Ganamos Perdiendo”, publicat el 15 de setembre de 2023.

Deixa un comentari