Activitats familiars Arts escèniques Cultura en familia Teatre i dansa

Dissabte familiar a la biblioteca de Sant Ildefons

El proper dissabte 21 de maig a la biblioteca de Sant Ildefons, a partir de les 12h, tindrem amb nosaltres la Cia Patawa amb el seu espectacle “La granja menuda”.

Voleu visitar la granja més petita del món? Voleu donar de menjar a les gallines, raspallar els cavalls, munyir les vaques, recollir pomes, saludar els porquets i acaronar els conills?… Doncs veniu a la Granja Menuda! I entre cançons i rodolins la podreu visitar. Veurem com arriba el dia i sentirem com canta el gall. Despertarem les gallines i agafarem tots els ous, poni un, poni dos, poni deu… la gallina de la Seu diu que amaguis aquest peu! Després veurem els pollets i els ànecs com es capbussen, i amb el cavall sortirem a fer un passeig per la plana.

Ens trobarem amb la vaca que ens donarà una mica de llet. Pel porquet, un cop a casa, les pometes collirem; i al vespre, ja molt cansades les bèsties, recollirem. En falta una! S’ha perdut, l’ovelleta, la Blanqueta… que l’has vista? Saps on és?… a la una, a les dues, i a les tres!

Lloc: Sala Polivalent
A càrrec de: CIA PATAWA
Públic: Infants de 6 a 36 mesos acompanyats d’un adult
Participació: Inscripcions a través de la Biblioteca Sant Ildefons o directament al formulari en línia

Deixa un comentari