Esports i aire lliure

Continuen les activitats de la Setmana de la Natura fins al 5 de juny

L’Ajuntament de Cornellà se suma a la celebració de la Setmana de la Natura amb diferents activitats que comencen el diumenge 22 i finalitzen el 5 de juny. Entre les propostes programades, destaca la festa del 28 de maig, a la carretera d’Esplugues ( al tram entre la rotonda amb avinguda Alps i plaça de l’Església)

La celebració d’aquesta festa es durà a terme d’11 a 13.30 h,  amb activitats de biodiversitat i de jardineria, tallers creatius, música, conta-contes, jocs tradicionals… També s’han programat altres activitats relacionades amb el medi ambient, com “jugatecambientals” especials als parcs Can Mercader i Canal de la Infanta.

Sota el lema #nomésunplanet, l’edició de la Setmana de la Natura d’aquest any vol posar l’accent en la pèrdua de biodiversitat que estem patint a nivell planetari. Per celebrar la creació d’un nou espai per a la biodiversitat a Cornellà, s’organitzarà l’acte festiu al nou talús naturalitzat de l’av. Dels Alps (a continuació del viaducte), però més enllà d’aquesta festa, també hi haurà més propostes:

  • Aproximació a la fotografia de natura – 28 de maig, d’11 h a 20 h, al riu (amb inscripció prèvia)
  • Construcció i seguiment de capses niu – 29 de maig, d’11:30 a 13:30 h, a la Jugateca ambiental del parc de Can Mercader
  • Rastres i petjades. Qui ha passat per aquí? – 29 de maig, d’11.30 h a 13.30 h, a la Jugateca ambiental del parc del Canal de la Infanta (amb inscripció prèvia)
  • Anellament científic d’ocells – 4 de juny, de 10.30 h a 12.30 h, al carrer de Verge de Montserrat (a l’inici de la passarel·la) (amb inscripció prèvia)
  • Safari fotogràfic pel parc de Can Mercader – 5 de juny, d’11:30 a 13:30 h, durant la Jugateca ambiental del Parc de Can Mercader

També, fins al 2 de juny, podeu participar al XVIII Concurs de fotografia amateur de Medi Ambient sobre “Els ocells de Cornellà”.  

Deixa un comentari