Arts escèniques Cultura en familia Música Teatre i arts

Diumenge se celebra la gran final de la segona edició de La Veu de Cornellà

La Veu de Cornellà és un concurs vocal adreçat a solistes no professionals, organitzat per l’Ajuntament de Cornellà amb l’objectiu de donar suport i visibilitat als cantants de la ciutat que hi vulguin participar, tot fomentant el seu desenvolupament musical, artístic, escènic i personal. No hi ha cap límit d’edat dins les dues categories de concursants (joves i adults), i es pot participar amb qualsevol estil i tessitura vocal. Només cal ser resident a Cornellà. Després de diferents proves, aquest diumenge

El proper 15 de maig, a les 17h, a l’Auditori de Cornellà es farà la gran final del concurs. I qui vulgui aconseguir invitacions pot accedir a: https://www.auditoricornella.com

Levi Díaz, d’11 anys i veí de Cornellà de Llobregat, participant i guanyador de la primera edició de La Veu de Cornellà en categoria Jove, va participar i va ser el guanyador de la sisena edició del programa de televisió “La Voz Kids” i representant d’Espanya al concurs d’Eurovision Júnior.

El disc de “La Veu de Cornellà”

Els guanyadors i guanyadores de “La Veu de Cornellà” en la seva primera edició van gravar un disc amb les cançons que van cantar durant el certamen, a més d’un tema conjunt creat especialment pel productor i responsable de “La Veu de Cornellà”, Òscar Larios.

Entre la llista dels artistes guanyadors al certamen cornellanenc, a banda de Levi Díaz, també n’hi ha d’altres que han participat en programes de televisió. Un exemple és la cornellanenca Ruth Jové, primer premi en la categoria d’adults del concurs local i participant dels programes “OT Fest”, “La Voz” i “Operación Triunfo”.

 

Deixa un comentari