Esports i aire lliure

El Carnaval arriba a Cornellà aquest any amb les seves tradicionals rues

La ciutat es prepara aquest cap de setmana per celebrar Carnaval. Com és habitual, hi haurà dues celebracions: d’una banda, el Concurs de Comparses i de disfresses i, d’altra, la Rua Infantil. Tot plegat està previst per aquest cap de setmana.

GRAN RUA DE CARNAVAL

El Concurs de Comparses es portarà a terme dissabte, 26 de febrer, a partir de les 17 h, moment en què estan convocades les comparses que s’han inscrit al certamen.

A les 17.45 h, arribarà el rei Carnestoltes amb la seva carrossa per donar el tret de sortida a la celebració i encapçalar el recorregut, impregnant de gresca i de disbauxa a tothom.

A les 18 h, s’iniciarà la xaranga, amb la presència del rei Carnestoltes, de les comparses participants i dels grups d’animació.

El recorregut serà: inici, al carrer de Bonestar (a l’alçada de la plaça de Catalunya), passant per l’avinguda de Sant Ildefons, l’avinguda de la República Argentina, el carrer de Mossèn Andreu i acabant a la plaça de Catalunya.

Un cop finalitzada la rua i ja vistes totes les disfresses en moviment, arribarà el moment de conèixer la decisió del jurat. Entorn les 20.30 h, a la plaça de Catalunya, es donarà a conèixer el nom dels guanyadors i de les guanyadores. Els premis estan dotats d’un guardó + targeta de compra amb 500 euros per consumir en establiments comercials de la ciutat.

Les categories del Concurs de comparses són:

  • Millor coreografia
  • Millor animació musical
  • Disfressa millor confeccionada
  • Disfressa més original
  • Disfressa de temàtica més actual

RUA INFANTIL

L’endemà del Concurs de disfresses, encara amb la ressaca de la festa, s’organitzarà la festa dedicada als més menuts. El punt de sortida és el carrer de Rubió i Ors, cantonada amb el carrer de Pius XII, a les 12 h.

Deixa un comentari