Arts escèniques Música Teatre i arts

Mª José Llergo, guanyadora del Goya per la millor cançó original, arriba a l’Auditori

El proper dissabte, 26 de febrer, a partir de les 20h l’Auditori de Cornellà obrirà el teló per rebre a María José Llergo  Goya a la Millor Cançó Original pel seu tema ‘Te espera el mar’ , en l’edició celebrada el passat 12 de febrer,  un tema que forma part de la pel·lícula ‘Mediterráneo’ basada en els orígens de l’ONG Open Arms.

Mª José Llergo arriba amb el seu treball ‘Sanación’, un àlbum que rebut el favor de la crítica musical. ‘MondoSonoro’ o ‘Rockdelux’ han sucumbit davant el seu primer àlbum. A més, els principals escenaris han recolzat la seva carrera. Va formar part del primer cartell paritari dels festivals a Espanya, el de l’edició 2019 del ‘Primavera Sound.

L’andalusa ha aconseguit colar-se a casa de milions de persones gràcies a la seva participació a “La Voz” com a assessora de Pablo Alborán i al seu pas per ‘La Resistència’ de David Broncano, on va deixar bona mostra del seu bon humor. La seva veu, la seva força, el seu cor i instint et remouran com ningú ho ha fet fins ara … Artista revelació, sorprèn i travessa amb la seva música de manera salvatge.

Va ser l’any 2018 quan va començar a tenir certa rellevància al món musical amb el seu tema ‘Niña de las dunas’, en què col·laborava amb el guitarrista Marc López. Un any després va llançar ‘Me mires pero no me ves’, en què intenta donar veu a col·lectius desafavorits.

El 2020 va treure a la venda el seu EP anomenat ‘Sanación’ amb què ha aconseguit guanyar-se la crítica gràcies al seu estil basat en el flamenc. Des de llavors omple tots els teatres pels quals la seva veu no deixa ningú indiferent.

Fitxa tècnica
Veu: Maria Jose Llergo
Guitarra: Paco Soto
Teclats i sintetitzadors: Miguel Grimaldo

COMPRA LA TEVA ENTRADA A: WWW.AUDITORICORNELLA.CAT

Deixa un comentari