Arts escèniques General Teatre i arts

El “Cultura en Família” s’acomiada amb el cabaret de Mundo Costrini

Els amants del teatre, del món del circ i dels espectacles familiars, divertits i provocadors estan d’enhorabona perquè aquest cap de setmana arriba “Humanus Comicus”, de la companyia Mundo Costrini. Serà dissabte, 29 de maig, de 12 h a 13 h en el pati de l’escola L’Areny.

L’entrada és totalment gratuïta i es portaran a terme les normes de seguretat antiCovid vigents des del dilluns 24 de maig, que permet ampliar aforaments. Igualment, l’ús de la mascareta és obligatori i també es respectaran les distàncies de seguretat.

És un espectacle molt divertit i terapèutic que fa servir la imaginació per endinsar el públic en la seva història. És una paròdia al món del circ, que convida a riure i a reflexionar.

D’aquesta manera, s’acomiada la temporada del “Cultura en família”, el programa cultural de l’Ajuntament de Cornellà adreçat a les famílies del municipi. Des del gener, s’han programat una vintena de representacions i d’actuacions musicals per apropar la cultura i el lleure entre els més petits.

Deixa un comentari