Arts escèniques Esports i aire lliure General Teatre i arts

La Trobada Gegantera i la rua motoritzada, les primeres activitats de la Festa Major 2021!

Cornellà viu els primers dies de la seva Festa Major des d’aquest cap de setmana, amb activitats organitzades per l’Ajuntament de Cornellà i amb la implicació d’entitats culturals de la ciutat. Un exemple és la Trobada Gegantera del Corpus, que està organitzada per l’entitat Foment de Cultura Popular de Cornellà. Aquesta trobada es portarà a terme diumenge 30 de maig i enguany arriba a la vint-i-cinquena (més una) edició.

Tenint en compte la situació d’inestabilitat que encara vivim per la Covid-19, aquesta edició serà estàtica i es portarà a terme en el Parc de Can Mercader, habilitant diferents punts separats on es disposaran les diferents colles geganteres participants.  Aquesta activitat començarà a les 11:30 h i forma part de les propostes del “Corpus en Família”, perquè gaudeixin de la Festa Major petits i grans.

Els participants d’aquest any a la Trobada Gegantera són: la Colla de Gegants Manotes de Tro, els Geganters de l’Agrupació Cultural Folklòrica, la Colla de Geganters de Sant Joan Despí, els Geganters de Gavà i els Geganters de Castelldefels, l’Associació Gegantera Delta del Prat, els Geganters de Cervelló i els Geganters i Grallers de Cornellà de Llobregat.

I un dia abans, per obrir boca, es portarà a terme la Rua Gegantera motoritzada. Serà dissabte, 29 de maig, a les 11:30 h i a les 17 h. En aquest cas, els gegants Cornelius i Fontsanta recorreran la ciutat amb un vehicle a motor per donar a conèixer la Trobada Gegantera del diumenge. Per tant, la ciutat s’omplirà de gegants durant tot el cap de setmana i respectant les actuals normes sanitàries vigents.

Apunta’t aquesta cita a la teva agenda i gaudeix de totes les propostes de Festa Major!!!

Deixa un comentari