Festival de Pallassos Festival i fires

El Festival surt al carrer amb més espectacles a l’aire lliure que mai!

Un dels aspectes destacats del Festival d’aquest any són el nombre d’espectacles de carrer. L’objectiu de l’Ajuntament és apropar la màgia del circ a totes les famílies, independentment de les seves rentes, i omplir de nassos vermells tota la ciutat.

Durant tota aquesta setmana de Festival hi ha actuacions fora de la carpa central de la plaça de Catalunya. A continuació t’expliquem allò que no et pots perdre d’aquests espectacles!

  • Dues cercaviles: les dues es porten a terme divendres, al matí entre els mercats municipals de Sant Ildefons i Marsans; i la segona, a la tarda, a partir de les 18 h, des del Mercat Centre i fins a la plaça de Catalunya

 

  • Tallers divertits: dissabte 22 d’octubre, a les 11 h, a la plaça de Pallars amb El Burro dels Jocs, i diumenge 23, en horari de matí, a la plaça de Sant Ildefons amb la companyia Passabarret i a la plaça del Pallars, amb Sienta la cabeza i el seu taller de perruqueria creativa. Aquest ja es va dur a terme durant la festa inaugural del diumenge 16 i va ser tot un èxit de participació i de diversió, per tant, és molt recomanable!

 

  • 18 espectacles de carrer: entre dissabte i diumenge 22 i 23 d’octubre, hi ha programats 18 espectacles de pallassos al carrer, TOTALMENT GRATUÏTS. Estan dividits entre horari de matí i de tarda, a les places de Sant Ildefons, del Pallars, de Pau Casals, del Pilar, de Francesc Macià, de l’Estació i també l’espai de La Caldederia.

De tots aquests, us recomanem la cita musical del Festival. Es tracta de l’Orquestra de malabars, amb la col·laboració de la Cornellà Band (dissabte 22, a les 12.45 h, a la plaça del Pilar). Aquesta banda local també participarà en la cloenda del festival, a la darrera Gala de la carpa de la plaça de Catalunya.

Podeu consultar la graella del Festival amb els horaris, les localitzacions i les companyies participants aquí!

Deixa un comentari