Conferències

El Museu Palau Mercader té dues propostes aquest diumenge i sense inscripció prèvia!

Un cap de setmana més, el Museu Palau Mercader ofereix activitats per a tota la família. En aquest cas, són dues propostes que s’organitzen diumenge: una visita lliure pel Museu i un concert de la pianola del Palau.

Si sou de Cornellà, aquestes són dues activitats essencials que s’han de viure, com a mínim, una vegada a la vida i si no, no podeu dir que sou cornellanencs o cornellanenques. I això és així. Qualsevol veí o veïna que s’estimi la ciutat, ha de fer aquestes activitats, que són totalment gratuïtes i que serveixen per conèixer l’origen d’aquesta ciutat.

La visita lliure a la planta noble del Museu Palau Mercader es fa en horari de matí, entre les 11 i les 13 h. Aquesta proposta té la peculiaritat de poder conèixer, investigar i observar les estances del Palau sense presses, seguint les indicacions de l’audioguia si porteu els vostres auriculars. Aquesta visita té un aforament reduït i per accedir no cal inscripció prèvia, però l’entrada s’ordena per ordre d’arribada.

I, d’altra banda, el concert de la pianola és una manera sensorial de viure a l’època dels comptes de Bell-lloch sense canviar de segle. El concert comença a les 11.15 h i finalitza a les 13.15 h. És a càrrec de Josep Domènech i tampoc requereix inscripció prèvia.

Deixa un comentari