Festes de barri Festival i fires

El barri Sant Ildefons està de festa aquesta setmana. Vine i participa!

Aquesta setmana és el torn de Sant Ildefons per celebrar les seves festes de barri i amb elles, finalitza la temporada de celebracions per districtes. La Comissió de festes del barri de Sant Ildefons, amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà, han organitzat un programa amb un ampli ventall d’activitats, de concerts, de trobades, d’exposicions i d’actes solidaris, adreçat a tots els públics, també per als joves que tindran el seu espai amb música i tallers ideats per a ells.

El pregó de les festes aquest any anirà a càrrec de Pere Guaita, historiador i comissari de l’exposició “Sant Ildefons. Una història compartida de Cornellà”, al Centre Cívic Sant Ildefons, a les 20.15 h. Més enllà del pregó inaugural, les activitats més emblemàtiques es mantenen: la missa del Pilar, dimecres, a la tarda, a la parròquia del Pilar, i l’exhibició castellera amb els Castellers de Cornellà i de Castelldefels.

Durant el cap de setmana, continuaran les activitats, destacant la presentació de la Gegantona de Sant Ildefons, un projecte comunitari, a càrrec de la colla Gegants de Cornellà, i la matinal d’activitats familiars de diumenge. El mateix diumenge, a més, es farà l’homenatge a les parelles que celebren 50 anys de matrimoni, a l’Auditori de Sant Ildefons, a la plaça de Carles Navales.

 

Deixa un comentari