Corpus (Festa major) Festival i fires

El ritme de la Festa Major arribarà a tots els barris sobre rodes!!

L’Ajuntament de Cornellà torna a repetir els espectacles sobre rodes, després de la bona acollida de la Festa Major de l’any passat i dels espectacles de Nadal. D’aquesta manera, amb moltes ganes d’apropar l’esperit de FESTA per tota la ciutat, els camions aniran passant els carrers per contagiar els i a les vianants de la música, del ritme i, sobretot, de LES GANES DE CELEBRAR!

En total, seran una quarantena, amb músics, xanquers, tricicles, pallassos i altres actuacions itinerants que dinamitzaran els carrers.

Aquestes sessions es portaran a terme en diferents torns, de matí i de tarda, des del divendres i fins al diumenge, a les 12 h i a les 18 h, pels barris de la Gavarra-Sant Ildefons, El Pedró, l’Almeda i Riera-Centre.

Divendres 4 de juny, hi haurà un espectacle itinerant una mica diferent, inspirat en els teatres ambulants del Renaixement a càrrec de la companyia Jam. Aquest passarà al matí pel barri de la Fontsanta-Fatjó i a la tarda, per El Pedró. Dissabte, al matí, estarà en el barri Almeda.

 

Durant el recorregut d’aquests camions itinerants, és important no aglomerar-se al carrer i garantir la distància de seguretat entre els vianants!

#corpuscornellà2021 #festamajordecornellà 

 

Deixa un comentari