Corpus (Festa major) Festival i fires

El Pregó i els focs no faltaran al Corpus!!

Tot i el context de pandèmia, a la Festa Major d’enguany gaudirem també del pregó i dels focs artificials, tot i que d’una manera diferent de l’habitual.

El pregó està previst pel dijous 3 de juny a les 20 h. Tal com va passar l’any passat, per evitar les aglomeracions en la plaça de l’Església, els discursos es podran seguir per streaming a través del canal de Youtube de l’Ajuntament de Cornellà. Els i les convidades del pregó d’enguany són alguns veïns i veïnes de la ciutat que explicaran algunes de les seves vivències durant aquest any relacionades amb la pandèmia.

Després, a partir de les 20:30 h i des de diferents punts de la ciutat, hi haurà l’enlairada de coets d’inici del Corpus, que substituirà el tradicional Corndefoc. Aquesta cita pirotècnica la porten a terme l’Agrupació Sardanista de Cornellà, els Diables de Cornellà, la Factoria de Foc de Cornellà i Foment de Cultura Popular de Cornellà.

El Castell de Focs serà el dissabte 5 de juny, a partir de les 22 h, amb el llançament de focs artificials des de diferents espais de la ciutat, per evitar la concentració de persones. En aquesta activitat col·laboraran la Colla de Diables i Foc de Cornellà.

#castelldefocs #festamajordecornellà #corpuscornella2021  #pregó #pregóvirtual

Deixa un comentari