Corpus (Festa major) Festival i fires

Corncanta i Marató de Rock aquest cap de setmana pre-Festa Major!

La música és una de les protagonistes de la nostra Festa Major i aquest any, tot i la continuïtat de la pandèmia, s’ha volgut mantenir el major nombre d’activitats tradicionals del Corpus. Aquest és el cas del Corncanta i de la Marató de Rock.

El Corncanta és un festival de cant d’artistes amateurs de la ciutat. És una activitat organitzada per l’Escola de Dansa i de Cant Eva Gris amb la voluntat de donar l’oportunitat als artistes de la ciutat d’actuar davant d’un públic.

Aquest festival està previst dissabte 29 de maig a les 17:30 h a l’Auditori de Sant Ildefons. Hi haurà dos passis: el primer, de 17:30 h a 18:30 h i el segon, de 20 h a 21 h.

I pel que fa a la Marató de Rock, aquesta proposta està organitzada per la Factoria Musical i té l’objectiu de donar visibilitat als grups locals. Aquest any, actuaran: Doctor Enfermo, Luna y media, 26 dollars, Kobe i Pequeño Hombre Cohete. Serà a les 18 h al pati de l’escola Abat Oliba.

NOTA: Aquestes dues activitats són gratuïtes, però amb aforament limitat. No cal inscripció prèvia, es farà per ordre d’arribada. 45 minuts abans de l’inici de l’activitat es procedirà a repartir les entrades per poder accedir a l’espai (un màxim de 5 entrades per persona).

Deixa un comentari