Corpus (Festa major) Festival i fires Lectura

Les biblioteques de Cornellà també participen en la Festa Major!

Les Biblioteques municipals de Cornellà són fidels seguidores de totes les celebracions culturals que se celebren al municipi i la Festa Major de Cornellà no podia ser menys!

Aquesta setmana hi ha tres propostes previstes en aquests equipaments culturals. Apunta’t a la teva agenda aquestes cites i no t’ho perdis!!

  • “Va de contes. MarramiiiaaaOuuu!”, amb Mon Mas, divendres 28 de maig a les 18 h. (aquesta activitat ja té completes les places disponibles)
  • “El més petit de tots”, de Duna Vilà, a la Biblioteca Central dissabte 29 de maig a les 11 h: És una sessió infantil dirigida a famílies amb infants de 10 mesos a 4 anys amb aforament limitat. Cal inscripció prèvia per telèfon al 93.376.01.11 o per correu electrònic a cornella.c@diba.cat
  • “Totes les dones”, lectura dramatitzada de MicroCornellà-Teatre, dissabte 29 de maig a les 12 h a la Biblioteca Marta Mata: és una representació teatral dirigida a un públic jove i adult. Cal inscripció prèvia per telèfon al 93.480.06.02 o per correu electrònic cornella.mmg@diba.cat

 

Deixa un comentari