Festival i fires Fira de Santa Llúcia

La Fira de Santa Llúcia torna aquest cap de setmana al voltant de la plaça de l’Església

L’entitat Crear a Cornellà, que impulsa diferents tradicions culturals -com la Fira Gòtica o el Dia dels Enamorats-, és la responsable de portar a la nostra ciutat la celebració d’una de les fires de Nadal més populars.  És la Fira de Santa Llúcia, que a la nostra localitat, es portarà a terme aquest cap de setmana-

En concret, la mostra de tradició nadalenca, es portarà a terme, dissabte, en horari de tarda (de 16 a 21 h) i durant tot el diumenge (de 10 a 20). La seva ubicació serà l’habitual, entorn de l’església de Santa Maria, ocupant les places dels Enamorats i de l’Església i una part de la rambla d’Anselm Clavé i de la carretera d’Esplugues.

Després de l’edició anterior, marcada per les estrictes restriccions sanitàries per la pandèmia, aquest any la mostra d’encants nadalencs es podrà desenvolupar de manera tradicional, sense limitacions, però sí amb la mascareta i respectant les distàncies de seguretat entre famílies.

Prop de 140 parades es donaran cita al centre històric de Cornellà per celebrar l’arribada de Nadal, amb una oferta variada de productes típicament nadalenc, com joguines, llaminadures, regals, plantes i flors, a més d’artesania culinària. I, com ja és usual, també tornarà la pista de cars perquè els més petits puguin jugar i passar una estona divertida enmig d’aquest escenari nadalenc.

Deixa un comentari