Activitats familiars

Ja tens el teu Conte de la Nit de Reis?

Una de les activitats que mai pot faltar a l’agenda d’activitats de Nadal de la nostra ciutat és la presentació del Conte de la Nit de Reis i del Cartell que anuncia l’arribada de Ses Majestats, la nit del 5 de gener. Aquest any, aquest acte es portarà a terme el dimecres 15 de desembre, a les 18h, al Castell.

El conte d’enguany es titula “Un missatge imPORTAnt” i explica un misteri que gira entorn d’unes portes. El conte, escrit per la cornellanenca Elisenda Alonso Sendra i il·lustrat per alumnes de l’institut Maria Aurèlia Capmany, s’ha distribuït entre els infants de la ciutat, a través de les escoles. I, d’aquesta manera, els nens i les nenes de Cornellà, a través de la lectura d’aquesta història, ja podran resoldre els enigmes que es troben amagats en el conte, amb l’objectiu d’ajudar al Mag Maginet a trobar unes paraules oblidades que serveixen per obrir les portes màgiques que fan servir Ses Majestats per repartir els regals i poder anar d’un barri a l’altra de Cornellà sense ser vistos pel carrer.

Una altra de les imatges importants d’aquest Nadal és el  cartell de Reis 2022, que aquest any ha elaborat l’artista Jose Castro i que serveix per il·lustrar els anuncis, banderoles i elements promocionals de les activitats de Nadal i Reis a Cornellà.

Deixa un comentari